Home Portfolio Reactie © 2009 Kathyonline.nl
Mijn Portfolio
Bestaat uit foto's, websites, grafische uitingen en meer.

Klik op een van de tabs om naar een andere categorie te gaan. Als je een vergroting wilt zien van het werk kun je klikken op de afbeelding. Vragen? ga naar Reacties.

Updates

09.03.2010 Web + Grafisch
23.06.2009 Grafisch + Overigen
22.06.2009 Fotografie + Web
  KaMedia
 
 
Fotografie Web Grafisch Overigen  
 
 
 Kathy Gubbels - Brabant Water - Ik heb dorst!
Ik heb dorst! Toegevoegd: 23.06.2009
 
 
Hiernaast kun je een commercial beluisteren die ik voor Brabant Water heb gemaakt tijdens mijn tweede jaar op het Sint Lucas. We moesten een concept bedenken waaruit bleek, dat het beter is om een plastic flesje opnieuw te vullen in plaats van steeds maar weer een nieuw flesje met water te pakken.

Ps. de eerste paar seconden hoor je een piep, dit hoort zo! We moesten dit bestandje op deze manier inleveren bij de leraar anders kregen we een onvoldoende ;)
 
 
 
 
 
Get Wild Toegevoegd: 19.06.2009
 
 
Dit filmpje heb ik gemaakt tijdens mijn tweede jaar op het Sint Lucas. Het was de bedoeling dat we voor het merk Swatch een reclamefilmpje gingen maken. We konden kiezen uit drie verschillende thema's en wij kozen voor Get Wild.

Wat nou precies het concept was weet ik niet meer, maar het verhaal kun je wel opmaken uit het filmpje. Het concept was bedacht door een andere klasgenoot, Collin. We moesten het filmpje namelijk met z'n 2en maken. Mijn taken waren filmen op locatie (in Roermond)en het editen van het beeld-materiaal. Collin is de aanvaller met het blauwe t-shirt en mijn tweelingzus en ik hebben allebei ook een klein rolletje: wij lopen op het einde door het beeld.

Van al het filmwerk wat ik de afgelopen jaren heb gedaan (dat is niet zo heel veel) vind ik deze commercial het beste geworden.
 
 
 
 
 
Betty Jones Toegevoegd: 24.03.2009
 
 
Een van de laatste opdrachten tijdens mijn tweede schooljaar op Sint Lucas was het maken van een videoclip. Tijdens het onderzoek naar bandjes was ons oog gevallen op RubyQ en van hun liedje 'Betty Jones' hebben we deze videoclip dan ook gemaakt. Volgens ons concept was het de bedoeling dat de sfeer van het optreden duidelijk naar voren kwam in de shots. Daarom zijn sommige shots wazig en donker: als je zelf in een café staat te kijken naar een band kun je niet altijd perfect zicht hebben ;)

Door wat problemen met het extern opnemen van de audio moesten we gebruik maken van het geluid dat was opgenomen met een van de filmcamera's. Dat is dan ook de reden waarom het geluid zo slecht is. De slechte beeldkwaliteit komt door het comprimeren van het bestand zodat het makkelijk op YouTube geplaatst kon worden.

Het audiovisuele gedeelte is absoluut mijn zwakste punt van mijn opleiding, dat kun je misschien ook wel een beetje merken maar desondanks vind ik de clip toch nog redelijk geworden ;)