Home Portfolio Reactie © 2009 Kathyonline.nl
Mijn Portfolio
Bestaat uit foto's, websites, grafische uitingen en meer.

Klik op een van de tabs om naar een andere categorie te gaan. Als je een vergroting wilt zien van het werk kun je klikken op de afbeelding. Vragen? ga naar Reacties.

Updates

09.03.2010 Web + Grafisch
23.06.2009 Grafisch + Overigen
22.06.2009 Fotografie + Web
  KaMedia
 
 
Fotografie Web Grafisch Overigen  
 
  Logo van FRIS
Fris Toegevoegd: 09.03.2010
 
 
Klant: Fris
Opdracht: Ontwerp een nieuwe huisstijl
Link: www.denaamisfris.nl (binnenkort online!)

Omschrijving:
Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze huisstijl heb ontworpen tijdens mijn werk bij Fris, het is dus geen freelance project of iets dergelijks maar gewoon een opdracht van mijn werk, Fris dus. Fris is een communicatiebureau waar ik part-time in dienst ben. Hier verzorg ik de vormgeving van grafische producten (zoals flyers, posters, huisstijlen,campagnes enzovoorts).

Goed, over deze opdracht: Toen ik in September 2009 in dienst kwam bij Fris, hebben ze aan mij gevraagd of ik een nieuwe huisstijl wilde maken. Deze huisstijl bevat een logo, briefpapier, 3 visitekaartjes en enveloppen.

Ik ben begonnen met het logo, wat ik echte frisheid uit wilde laten stralen. En wat is nu frisser dan een druppeltje water? Nadat ik het logo af had, ging ik verder met de visititekaartjes. Ze wilden 3 soorten: 1 voor Boy (eigenaar), 1 voor Joep (andere eigenaar) en 1 algemene voor de rest van het personeel (dus voor Jeroen en mij). Toen de visitekaartjes af waren, heb ik het briefpapier ontworpen en als laatste de enveloppen.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Fris - Visitekaartjes  Fris - Briefpapier  Fris - Envelop  Fris - Compilatie 
 
 
 
  Patricia Kelly - Essential
Essential Toegevoegd: 23.06.2009
 
 
Klant: Privé
Opdracht: Ontwerp een flyer
Link: www.patricia-kelly.com

Omschrijving:
Patricia Kelly, de zangeres over wie ik ook een website heb gemaakt (www.simplypatricia.com), gaf begin dit jaar twee optredens in Panningen. Ik was me aan het vervelen en toen ik dit hoorde, ben ik aan de slag gegaan en heb ik deze flyer ontworpen.

Ik wilde dat de flyer een rustige en strakke uitstraling kreeg. Daarom heb ik ervoor gekozen om alles in grijstinten te zetten, behalve het truitje van de zangeres. De kleur van het truitje heb ik terug laten komen in sommige tekstdelen zodat alles één geheel zou worden.
 
 
 
  Ondernemersplan KaMedia
KaMedia's Huisstijl Toegevoegd: 19.06.2009
 
 
Klant: KaMedia
Opdracht: Ontwerp een huisstijl

Omschrijving:
Een van mijn examen-opdrachten was het maken van een ondernemersplan voor een eigen eenmanszaak. Omdat ik zelf bezig ben met het opzetten van een eigen onderneming, was voor mij de keuze wel makkelijk: ik zou het ondernemersplan schrijven voor KaMedia.

Een onderdeel van het ondernemersplan was het promotieplan, wat uit moesten werken in visuals. De visuals die ik in mijn ondernemersplan heb gebruikt kun je hieronder bekijken.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
KaMedia01  KaMedia02  KaMedia02
 
 
 
  Kelly's Care - Visitekaartje
Kelly's Care Toegevoegd: 03.06.2009
 
 
Klant: Kelly's Care
Opdracht: Ontwerp een visitekaartje
Oplage: 100 stuks

Omschrijving:
Mijn tweelingzus heeft een eigen schoonheidssalonnetje en omdat ze hem een beetje wil promoten heb ik visitekaartjes ontworpen voor haar. Ze wilde een frisse look met roze accenten. De achtergrond is wit en om hem te breken heb ik er een figuur in verwerkt. Het logo heb ik simpel gehouden: een lettertype met rondingen en roze ornamenten ernaast.

 
 
 
  Visitekaartjes voor KaMedia
KaMedia Toegevoegd: 09.04.2009
 
 
Klant: KaMedia
Opdracht: Ontwerp een visitekaartje
Oplage: 100 stuks

Omschrijving:
KaMedia is mijn eigen zzp-bedrijf en voor mezelf heb ik een paar maanden geleden deze visitekaartjes ontworpen. Het is wel gaaf om voor de eerste keer zo'n stapel visitekaartjes in handen te krijgen die je zelf hebt gemaakt!

Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik al een beetje ben uitgekeken op deze visitekaartjes. Dat komt doordat ik vorige week nieuwe heb ontworpen en ik kan niet wachten totdat deze op zijn zodat ik de nieuwe kan laten drukken!
 
 
 
  Pour Vous - Visitekaartje
Pour Vous Toegevoegd: 08.04.2009
 
 
Klant: Pour Vous
Opdracht: Ontwerp Kadobon, Afsprakenkaarten & Visitekaartjes
Oplage: Onbekend

Omschrijving:
Mijn eerste opdracht was voor Pour Vous, een schoonheidsinstituut. Ik mocht de nieuwe kadobonnen ontwerpen. Nadat de kadobonnen af waren mocht werd de opdracht uitgebreid met afsprakenkaarten en visitekaartjes dus hier mocht ik me ook helemaal op uitleven. Hieronder kun je het eindresultaat bekijken.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
Pour Vous - Kadobon Pour Vous - Afsprakenkaart Pour Vous - Visitekaartje