Home Portfolio Reactie © 2009 Kathyonline.nl
Hoi! mijn naam is Kathy Gubbels.

KathyOnline is een mix tussen een Blog en Portfolio. In mijn blog beschrijf ik dingen die me bezighouden en in het portfolio-gedeelte kunnen onder andere mijn foto's, websites en grafisch werk worden bekeken. Veel plezier en tot ziens, Kathy Gubbels.

Updates

09.03.2010 Portfolio Web + Grafisch
23.06.2009 Inspiratie + Portfolio (grafisch + overigen)
22.06.2009 Portfolio (fotografie + web)
  Kathy Gubbels
 
 
Algemeen Muziek Televisie Reizen Inspiratie Fun  
 
 
Lisa - Hallelujah
Lisa's Xfactor Toegevoegd: 07.04.2009
 
 
Zangeres: Lisa
Track: Hallelujah
Website: www.xfactor.nl

Beschrijving:
Afgelopen vrijdag was op RTL4 de finale van Xfactor. Het viel me op dat er bij deze editie zeer getalenteerde mensen meededen. Rachel en Lisa waren dan ook terechte finalisten en ik hoopte vantevoren ook echt dat deze twee dames in de finale zouden komen.

Rachel kende ik al van Starmaker & K-Otic dus ik wist dat zij ontzettend goed kon zingen. Lisa heeft me echt verrast: Wat een stem heeft ze zeg! Ik ben daarom ook ontzettend blij dat Lisa heeft gewonnen. Rachel had ik het ook gegunt hoor, maar Lisa net ietsje meer.

Gister heb ik de singles gedownload van de site van Xfactor. Het liedje van Lisa kende ik al van de Shrek en die versie vond ik niet zo heel veel aan. Daarom was ik niet echt enthousiast toen ik hoorde dat dit de single van Lisa zou worden. Maar mijn oordeel was veel te vroeg want ik vind de versie van Lisa echt prachtig! Zo ontzettend mooi gezongen en hierdoor vind ik dat de tekst ook veel beter tot zijn recht komt. Ik kan daarom ook echt niet wachten tot de cd van Lisa uit komt: die ga ik zeker kopen!
 
 
 
 
Closer Toegevoegd: 07.04.2009
 
 
Band: Travis
Track: Closer
Website: www.travisonline.com

Beschrijving:
Tijdens mijn verblijf op Aruba hoorde ik voor het eerst de liedjes van de Schotse band Travis, en ik vind ze geweldig! Dit nummer behoort tot een van mijn favoriete nummers van deze band. In de officiele videoclip speelt Ben Stiller (een goede vriend van Frances Healy, de leadzanger) een kleine rol. Helaas kon ik dat filmpje niet inladen omdat ze die optie hebben geblokkeerd op YouTube, dus dan maar deze live versie ;)
 
 
 
 
StreetLive Toegevoegd: 24.03.2009
 
 
Band: StreetLive
Track: First Time
Website: www.myspace.com/streetliveband

Beschrijving:
StreetLive is een coverband en bestaat uit 5 leuke en zeer muzikale meiden: Marina, Ada, Ilona, Nathalie en Ryanne. Ze spelen veel Ierse en Spaanse liedjes en melodieen. Afgelopen weekend hebben ze een speciaal optreden gehad in Keulen met Christian Fuchs, een bekende Duitse zanger.

Neem vooral eens een kijkje op hun YouTube Channel voor meer filmpjes en wordt vrienden met hun op MySpace want ze zijn goed!
 
 
 
 
Because Toegevoegd: 15.03.2009
 
 
Band: Novastar
Track: Because
Album: Almost Bangor
Website: www.myspace.com/novastaremi

Beschrijving:
Afgelopen zomer heb ik kennis gemaakt met de band Novastar en ik was meteen verkocht. De nummers die ze uitbrengen zijn steen goed! Een paar maanden geleden bracht Novastar het nummer Because uit als single en het behoorde meteen tot een van mijn favoriete liedjes. Hiernaast kun je de videoclip bekijken, veel plezier en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!